Binnenkijken bij

Bianca en Robin

Binnenkijken bij Bianca en Robin: een lichte keuken met optimaal gebruik van de ruimte

Bianca en haar man Robin waren op zoek naar een nieuwe keuken nadat ze een nieuwbouwwoning in Franeker hadden gekocht. Na wat online onderzoek kwamen ze terecht bij de Keukenkamer. Hieronder vertelt Bianca meer over haar ervaringen rondom dit proces.

De Juiste Keuze met Advies op Maat

Tijdens het eerste gesprek met Pina van de Keukenkamer voelden Bianca en Robin zich direct op hun gemak. Ze kregen alle tijd om hun wensen en ideeën te bespreken. Bianca: “Het advies van de Keukenkamer was echt goed. Ze dachten met ons mee en gaven suggesties, maar lieten ons vrij om onze eigen beslissingen te nemen. Deze open en meedenkende benadering sprak ons meteen aan.”

Optimaal Gebruik van Ruimte

Bianca en Robin wisten al dat ze een kookeiland in hun nieuwe keuken wilden, omdat ze dit in hun vorige huis ook hadden. Het was voor hen belangrijk om voldoende werkruimte te hebben. Door de deur tussen de gang en de woonkamer te verplaatsen, konden ze een grotere kast en een ruimer eiland creëren. Dit idee kwam van Sybe, die hen adviseerde om de indeling aan te passen. Bianca legt uit: “Het verplaatsen van de deur naar het keukenraam toe zorgde ervoor dat we een langer eiland konden hebben en meer kastruimte konden creëren.”

Stijlvolle Vormgeving met Aandacht voor Details

De keuken van Bianca en Robin heeft zwarte frontjes met een werkblad in een carbonkleurige grijze tint. Ze wilden geen volledig zwarte keuken, dus kozen ze voor een subtiele en stijlvolle uitstraling. Het eiland is gemaakt van hout, wat een mooi contrast creëert met de rest van de keuken. “Het materiaal en de kleurkeuze hebben ervoor gezorgd dat de keuken een ruimtelijk gevoel heeft”, vertelt Bianca.

Gezelligheid rondom het Kookeiland

Bianca en Robin genieten van samen koken en brengen graag tijd door in de keuken. Het eiland biedt niet alleen voldoende werkruimte, maar ook een gezellige plek om samen te komen. “We gebruiken de krukjes regelmatig om even bij te praten of te genieten van een kopje koffie”, vertelt Bianca. “Zo wordt de ruimte dagelijks gebruikt.”

Uitstekende Service van de Keukenkamer

De Keukenkamer hielp niet alleen met de keuken zelf, maar ook met andere aspecten zoals het lichtplan en de verplaatsing van de deur. Al met al is het stel erg tevreden met de service van de Keukenkamer. “Ze dachten op een hele open manier met ons mee.”, aldus Bianca. “Het hele plaatje was compleet, inclusief de extra besteklade en de lampjes boven het eiland. Het was een hele fijne ervaring.”