Binnenkijken bij

Lisette en Taeke

Binnenkijken bij Taeke en Lisette: een zwarte leefkeuken vol gezelligheid

Sinds ongeveer 1 jaar wonen Taeke en Lisette in hun nieuwbouwhuis. De keuken is een belangrijke ruimte in hun huis, waar ze graag samenkomen met vrienden en hun twee kinderen. Tijdens een interview vertelt Taeke enthousiast over hun keuken en ervaringen met De Keukenkamer.

De wensen rondom de nieuwe keuken

Voor Taeke en Lisette was het essentieel om een ruime leefkeuken te creëren waar ze kunnen genieten van een mooie keuken en gezellig samen kunnen zijn. Taeke legt uit: “We wilden een ruime keuken waarin we kunnen zitten, werken en die er gewoon gaaf uitziet.” Ze hadden al vroeg contact met De Keukenkamer, nog voordat alles rondom de bouw van hun huis was geregeld.

De juiste indeling van de leefkeuken

Een goede indeling was van groot belang voor Taeke en Lisette. Taeke, die graag kookt, wilde voldoende ruimte hebben om te bewegen en dat alles logisch en handig ingedeeld zou zijn “Het is belangrijk dat je van A naar B kunt bewegen en makkelijk de benodigde spullen kunt pakken”, vertelt Taeke. “De Keukenkamer heeft goed meegedacht met het ontwerp en de indeling van de keuken.”

Advies van de Keukenkamer

Het wijnhoekje, dat oorspronkelijk niet in hun plannen zat, is een geweldige toevoeging gebleken. Taeke vertelt: “Dat komt echt uit de koker van Timo van De Keukenkamer. Ze hebben het helemaal ingetekend en het is echt heel tof geworden. Het aparte meubel is gemaakt van hetzelfde materiaal als de keuken, maar dan zonder keukenblad. Het biedt opbergruimte, zorgt voor een opgeruimder keukeneiland en is een hele fijne plek om wijnen uit de wijnkoeling uit te schenken.”

Leefkeuken vol gezelligheid met vrienden en kinderen

De keuken is een sociale plek geworden waar Taeke en Lisette graag samen met vrienden en familie vertoeven. Taeke vertelt enthousiast: “We hebben regelmatig gasten over de vloer en het is heel leuk om te zien hoe iedereen zich rondom de keuken verzamelt. Tijdens feestjes en verjaardagen staat iedereen gezellig bij de keuken en geniet van het samenzijn. Het kookeiland heeft bijna een soort magnetische werking; er hoeft maar één iemand op de barkruk te gaan zitten en voor je het weet staat iedereen om het eiland heen.”

“Daarnaast is de open keuken ook heel fijn met de kinderen. Je hebt altijd goed zicht op wat er gebeurt en het zorgt ook voor interactie. Onze zoon Jens komt regelmatig uit interesse even kijken terwijl ik aan het koken ben.”

De service van De Keukenkamer

Taeke is zeer te spreken over de service van De Keukenkamer. “Het is een klein familiebedrijf met passie voor het maken van mooie keukens. Ze denken echt met je mee, zowel tijdens het ontwerpproces als bij het maken van keuzes. Ze zijn heel realistisch en de lijntjes zijn kort. Oftewel: wij zijn zeer tevreden en we zouden zonder twijfel nog een keer de keuken bij De Keukenkamer halen.”